Markedsføring

Markedsføring på nettet antager mange forskellige former. Generelt bruger de fleste betegnelsen SEO om markedsføring og blander dermed en hel del begreber sammen.Har du en online butik eller hjemmeside, du gerne vil markedsføre, er der mange muligheder.

Herunder kan du finde nogle af dem som vi anbefaler.

Googles Adwords.

Annoncerne på Google Adwords er noget af det bedste. Du har mulighed for at rette din markedsføring direkte mod specifikke områder og grupper af kunder.

Facebook-annoncer

Facebook er kommet rigtig godt med, og man kan ramme meget præcist mod sinde målgrupper.

Andre medier og søgemaskiner skal man opsøge efter behov.

SEO

Search Engine Optimizing oversat til dansk Søge Maskine Optimering betyder at man arbejder med teksterne og billederne på ens side, så Google og andre søgemaskiner sætter siden øverst i søge resultaterne.

Teksterne skal skrives på en måde så dine kunder kan forstå indholdet, og samtidig så søgemaskinerne synes det virker relevant i forhold til søgeordene.

Du må ikke lægge en hel masse søgeord ind uden det giver mening, det vil ikke hjælpe til en bedre placering. Skriv derimod tekster der er som du selv ville forklare det til en kunde.

Billederne

Billeder i din tekster, kan du optimerer ved at indsætte billede tekster. Når man sætter et billede ind på sin hjemmeside af sine produkter, så ved Google ikke hvad der på billedet. Derfor er det godt at beskrive det i teksten til billedet.

Der er mange andre tips og tricks som kan hjælpe dig til en bedre placering.

Lad os hjælpe dig med en analyse af dine muligheder.

Ring på 70 23 09 25

Eller skriv til

[email protected]